Miks peaksid sööma just viis peotäit ehk portsjonit puu- ja köögivilju päevas?

Loe lähemalt

Saa märgitud meie kodulehel kasutades Instagram’i või Twitter'i hashtag’i #5päevas

Toidublogi

    • Heeringasalat LUMI

    Kohvik l.u.m.i

    Munamäe 8, Otepää

    01.10.2013

    Õrnsuitsuheeringa–kodujuustusalat sibula ja võis praetud kartulitega

    Otepääl pesitsev kohvik l.u.m.i pakub käimasoleva Tervise Arengu Instituudi puu- ja köögiviljade teavituse „Sööme ära“ raames terve nädala jooksul just seda salatit sibulaga.

    Loe edasi0 Kommentaari
    • IMAG7752_1_1

    NOP

    J. Köleri 1, Tallinn

    01.10.2013

    Sibulamoos

    Sibulamoos Koori sibulad ning haki ribadeks. Sulata pannil või potis või ning lisa sibula ribad. Prae 3-4 minutit ning lisa suhkur. Kuumuta nii kaua, kuni sibulast tulnud vesi on aurustunud ning suhkur muutub karamelliseks. Ettevaatust – karamell on hästi tuline! Grillitud võileib sibulamoosi ja kitsejuustuga Kuumuta ahi 200 °C. Pane oma ahi grillfunktsiooni peale nii, […]

    Loe edasi0 Kommentaari

Vaata kõiki blogipostitusi